atentie!

Aceasta pagina la moment nu este accesibila! Pentru mai multe detalii - contactatine!


+ (373) 6-8888-514 [email protected]
str. Melestiu 20/5 et. 4, Chisinau

Stai acasa!

Stimaţi clienţi, În această perioadă dificilă pentru ţara noastră va îndeamnă: Evitați vizita la oficiul O.C.N.”BAN CREDIT INVEST”S.R.L. Utilizati soluţiile alternative de achitate a ratelor!
Citeste mai mult

Cum rezervezi vacanta de vara, in perioada de iarna?

Alege acum destinatia turistica pe care o vei vizita la vara! Iar Ban Credit Invest in Moldova te va ajuta sa-ti indeplinesti visul!
Citeste mai mult

Ai ales deja cadouri de Craciun? Ban Credit te ajuta!

Ce cadouri asteapta de la tine cei apropiati? Citeste ghidul de la BanCredit.
Citeste mai mult

Credite prin telefon – inca o noutate de la Ban Credit

Acum si mai simplu primesti un imprumut nebancar in Moldova! Cu Ban Credit Invest, poti beneficia si de credite prin telefon.
Citeste mai mult

Care - i secretul succesului in viata?

Cine nu isi doreste o viata de succes? Atitudinea – de la ea porneste viziunea asupra tuturor lucrurilor in viata. Daca percepi lucrurile intr-un mod pozitiv, atunci viata va fi urmata numai de momente de succes.
Citeste mai mult

Credit pentru vacanta

Ai hotarit sa-ti bucuri familia cu o vacanta de iarna si nu ai suficiente resurse? Nu te intrista! Ia aminte ca, banii nu ajung niciodata, iar viata trece, si trebuie sa reusesti sa traiesti asa ca mai apoi, sa ai de ce iti aminti.
Citeste mai mult

Calculator credit

Cum spune o vorba din batrini: “banii iubesc numarati!” Acum nu trebuie sa pierzi mult timp cu foaia si pixul pentru a calcula rata care trebuie sa o intorci lunar.
Citeste mai mult

Plan financiar pentru 2018

Daca iti propui sa organizezi un plan finaciar, la sigur vei avea un buget bine structurat, care te va ajuta sa economisesti. Iti prezentam cateva obiective financiare care te vor ajuta sa fii mai organizat in anul viitor.
Citeste mai mult

Educatia financiara: cum sa pasesti peste cheltuielile invizibile?

Astazi, tot mai des auzim notiunea de cheltuiala invizibila, dar nu toti inteleg esenta ei. Cum spun specialistii, cheltuielile invizibile sint acele cheltuieli de care iti dai seama numai la sfarsti de luna, atunci cind faci calcule din bugetul ramas.
Citeste mai mult

Cand poti avea nevoie de un credit de nevoi personale? 3 situatii

Banii niciodata nu sint in deajuns. Fie ca sunt mult sau putini, oricum apar necesitati care depasesc bugetul avut. Uneori se mai intimpla sa apara situatii cind suma de bani necesara sa nu o ai in bugetul tau. Atunci incerci sa cauti diferite solutii, la care poti apela pentru a gasi suma de bani.
Citeste mai mult

Credit rapid - scapa usor de grijile zilnice!

Toamna, pe linga faptul ca se numara bobocii, se mai numara si cheltuiele sau datoriile. Vara cu totii ne-am odihnit, poate s-au mai adunat si careva datorii, in urma vacantei, deaceea toamna este sezonul de pornire la drumul activitatilor obisnuite.
Citeste mai mult

3 intrebari inainte de a solicita un imprumut!

#1 De ce suma de bani am nevoie? #2 Am posibilitatea sa rambursez si creditul si dobinda? #3 Am ales oferta cea mai buna? Acestea sunt 3 intrebari, care ar fi bine sa ti le adresezi, inainte de a solicita un imprumut, iar daca gasesti un raspuns bine definit, atunci, fii sigur in fortele de rambursare!
Citeste mai mult

Cum beneficiati de un credit pentru renovarea locuintei?

Afla cum poti beneficia de un credit pentru renovarea locuintei.
Citeste mai mult

7 sfaturi cum sa economisesti bani pana la salariu!

Ati ajuns in situatia cind salariul s-a terminat, iar pana la salariul urmator mai este mult timp? Nu dispera. Solutie este oricand! Va oferim citeva sfaturi cum se poate de economisit pentru a trece peste situatia cind pina la urmatorul salariu mai este mult timp, iar portmoneul se goleste foarte rapid.
Citeste mai mult