atentie!

Aceasta pagina la moment nu este accesibila! Pentru mai multe detalii - contactatine!


+ (373) 6-8888-514 [email protected]
str. Melestiu 20/5 et. 4, Chisinau

7 sfaturi cum sa economisesti bani pana la salariu!


 
 
   Ati ajuns in situatia cind salariul s-a terminat, iar pana la salariul urmator mai este mult timp? Nu dispera. Solutie este oricand!
 
   Va oferim citeva sfaturi cum se poate de economisit pentru a trece peste situatia cind pina la urmatorul salariu mai este mult timp, iar portmoneul se goleste foarte rapid.
 
  1. Calcularea bugetului. In primul rand trebuie sa tineti cont de cati bani mai aveti si cate zile au ramas pana la data de primire a salariului. Calculati suma de bani care o puteti cheltui zilnic.  Pentru a face acest lucru, impartiti soldul existent la numarul de zile ramase. 
  2. Alimentatia acasa. Uitati de restaurante, cafeneli, gustari rapide in fast-food. Daca calcula-ti vedeti ca costul unei cine, intr-o cafenea de exemplu, corespunde la 2 zile, pentru masa de 3 ori pe zi. Puteti pregati mancare acasa, mai sanatoasa si nu veti cheltui banii din bugetul planificat.
  3. Produse mai modeste. Pentru un timp, va puteti limita la delicatese. Cumparati produse care va permit sa pregatiti mancare gustoasa si sanatoasa. Cu ajutorul pastelor, cartofilor si altor cereale, se poate gati foarte multe recete culinare. Si gustos si economic!
  4. Transportul public. Sigur ca deplasarea cu taxi-ul este mai rapida si mai confortabila, dar mai este si costisitoare. Cu banii care ii achitati pentru o calatorie, aveti posibilitatea sa va deplasati de la lucru acasa cu transportul public 5 zile. 
  5. Despartire de lucruri inutile. Fiecare are in casa lucruri care nu se mai folosesc. De exemplu un telefon mobil, o scurta, carti. Puteti vinde aceste produse, care pot deveni utile pentru altcineva. Iar banii capatati, vor mari putin bugetul.
  6. Refuzul distractiilor. Pentru o perioada va fi necesar de refuzat distractiile cu prietenii, la cafea, teatru, cinematograf.  In schimb puteti pregati ceva bucate si chemati prietenii la film la dumneavoastra acasa. Va fi cu mult mai distractiv si mai confortabil. 
  7. Credit rapid. Daca cuvintul „economie” nu este pentru voi, nu trebuie sa va faceti griji. Puteti apela la un imprumut pana la salariu. 
 
   In Moldova aceasta metoda de finantare este destul de populara. Ban Credit Invest SRl, va poate oferi un credit rapid in suma de la 1000 la 100000 lei. Ramine doar sa indepliniti online cererea, avind numai buletinul si in  10 minute banii sunt la dumneavoastra.  
 
   Uneori un credit pana la salariu in Chisinau si in toata Moldova, este o iesire din situatia financiara creata. 
 
   Deaceea nu incercati sa economisiti pina la limita, bucurati-va de placerile vietii impreuna cu un imprumut rapid de la Ban Credit in Moldova.