atentie!

Aceasta pagina la moment nu este accesibila! Pentru mai multe detalii - contactatine!


+ (373) 6-8888-514 [email protected]
str. Melestiu 20/5 et. 4, Chisinau

Credit rapid - scapa usor de grijile zilnice!


 
 
   Toamna, pe linga faptul ca se numara bobocii, se mai numara si cheltuiele sau datoriile. Vara cu totii ne-am odihnit, poate s-au mai adunat si careva datorii, in urma vacantei, deaceea toamna este sezonul de pornire la drumul activitatilor obisnuite. 
 
 
   Pe linga cheltuiele prevazute, mai apar si cheltuieli neasteptate, cum ar fi o petrecere sau vizita unui medic. 
 
 
   Si cum tinem piept tuturor neajunsurilor care s-au lasat asupra capului?
 
 
   Nu trebuie sa te agiti prea mult! Spre fericirea nostra, in ziua de astazi exista multe optiuni de iesire din asemenea situatii. 
 
 
   Un procent impunator din populatie, apeleaza la serviciu de credit rapid. In Moldova companii de microfinantare sint destul de multe, este important sa alegi conditiile care iti convin.  
 
 
   Care sint acele griji, de care usor te poate salva un credit pe termen scurt?
 
 

   5 situatii:

 
 
   1. Ceremonia nuntii din toamna 
 
 
   Uite ca este stabilita data nuntii, ai ales rochia de mireasa, costumul mirelui, verighetele, restauratul de vis, s.a. A mai ramas ceva?! Muzica, serviciu foto, video!!!
 
 
   Pentru crearea atmosferei de veselie, aveti nevoei de muzica. Iar bugetul este limitat. Insa muzica este unul din principalele elemente care va face sarbatoarea fantastica. Aici intervine posibilitatea de a apela la un credit rapid, cu ajutorul caruia vei beneficia de amintirea petrecerii pentru o viata intreaga.  
 
 
   2. Urgente imprevizibile
 
 
   Ai citeva zile in care nu se mai lipeste somnul, din cauza durerilor insuportabile de dinti? Iar serviciile dentistului sint atit de mari!!! Poti scapa de durerea insuportabila, impreuna cu un imprumut rapid, fara acte. Timp de citeva minute ai suma necesara, pentru un zimbet deplin. 
 
 
   3. Pregatirile de scoala
 
 
   Pentru parintii cu copii de varsta scolara, perioada de inainte de 1 septembrie este una cu multe cheltuieli. Incepind de la innoirea ghiozdanului si terminind cu garderoba, din care copilul a iesit peste vara, necesita schimbare.
 
 
   Doar pretul unui ghiozdan, depaseste suma de 1000 lei, dar ce facem cu celelalte cheltuieli? Un imprumut pana la salariu, este solutia perfecta. 
 
 
   4. Cheltuieli neplanificate
 
 
   Totul era bine si frumos, pina cind nu s-a defecta masina de spalat. A intor toate planurile pe dos. Dar a devenit o necesitate stricta pentru familie, mai ales daca mai este un copil mic in casa. Nu va mihniti prea mult, solicitati un credit pina la salariu fara acte. 
 
 
   5. Pregatiri pentru sezonul de iarna
 
 
   Timpul se raceste, iar calatoria cu transportul public devine tot mai complicata atit pentru tine cit si pentru membrii familiei. Masina care s-a depozitat toata vara in garajul casei, acum necesita reparatie urgenta. 
 
 
   Fie ca repari masina, fie ca vreai sa cumperi o masina si nu iti ajung citeva resurse, iar oferta nu poate astepta pina se aduna suma necesara. Un credit rapid fara adeverinta de salariu, este tocmai ceea ce iti trebuie. 
 
 
   Indiferent, esti pus in situatia unuia din aceste motive, sau altele, viata este imprevizivila, Ban Credit Invest SRL, te ajuta sa-ti rezolvi problemele. Usor si rapid, completezi cererea online si astepti confirmarea imprumutului. 
 
 
   Ban Credit ofera credite rapide in Chisinau si in toata Moldova, cetatenilor care au nevoie de resurse financiare, neprevazute si urgente.