atentie!

Aceasta pagina la moment nu este accesibila! Pentru mai multe detalii - contactatine!


+ (373) 6-8888-514 [email protected]
str. Melestiu 20/5 et. 4, Chisinau

Despre noi


Suntem exact cei de care aveți nevoie, chiar atunci cînd aveți nevoie!

   În prezent, compania are deja peste 4 000 de clienți fericiți care s-au convins că BAN CREDIT INVEST oferă credite la cele mai bune condiții, fiind deja de câțiva ani pe piață.

   BAN CREDIT INVEST este un serviciu nou pe piața Republicii Moldova care vă va schimba percepția și tot ce ați crezut până acum despre microfinanțare. În doar câteva minute puteți aplica pentru un împrumut pe site-ul nostru www.bancredit.md . Împrumuturile BAN CREDIT INVEST devin unele din cele mai avantajoase de pe piață.
 
   Generozitatea cu care răsplătim clienții noștri pentru rambursarea în termen este un argument în plus ca să vă onorați la timp obligațiile de plată și să eviți orice fel de penalități. 
 
   Pe tot parcursul activității companiei, numărul clienților s-a majorat de trei ori, deoarece scopul companiei este confortul fiecărui vizitator. 
 
   La BAN CREDIT INVEST apelează toți, căci aici poți primi un credit pe termen scurt în doar cinci minute, pînă la 40 000 lei cu și fără dobîndă și fără verificări de venit. 
 
   BAN CREDIT INVEST oferă credit online fără limită de vîrstă, fără a aștepta în rînd, iar banii îi primiți în numerar exact în aceeași zi cînd ați depus cererea pentru credit. Tot de ce aveți nevoie e buletinul și numărul de telefon.
 
   BAN CREDIT INVEST nu vă adresează întrebări inutile, BAN CREDIT INVEST vă vine în ajutor. Puteți beneficia de credite în Chișinău chiar astăzi.
 

Cum puteți beneficia de un credit BAN CREDIT INVEST?

 
   Accesați în motorul de căutare cuvintele cheie „Credit Chișinău” sau „ Credit Moldova”. Astfel va aparea site-ul oficial al companiei chiar în primele poziții al listei cu rezultate. 
 
   De asemenea, accesați direct site-ul companiei bancredit.md și depuneți cererea pentru credit. Veți primi răspuns într-un minut. Banii ii primiți în numerar, la oricare sucursală a companiei, la fel în doar cinci minute. 
 
   De ce toți cunosc despre BAN CREDIT INVEST? Deoarece BAN CREDIT INVEST vine în ajutorul fiecărui care are nevoie de credit urgent. 
 
   Microcreditul BAN CREDIT INVEST – soluția rapidă a problemei dvs., în caz că vi se reține salariul, nu vă ajung bani pentru a achita facturile, vă doriți un concediu la mare însă vă lipsesc resursele financiare, soluția fiind doar să creditați însă nu știți de unde. 
 
   În caz că nu aveți posibilitate să achitați la timp, luați legătura cu un reprezentant al companiei pentru a-i explica situația și pentru a o soluționa împreună, creînd un sistem flexibil de plată. 
 
   Să știți că adresîndu-vă la BAN CREDIT INVEST din ce în ce mai des, deveniți un client de neprețuit pentru companie! 
 
   Astfel beneficiați de bonusuri: aveți posibilitate de a lua cîteva credite concomitent, vi se creează un sistem de achitare individual, convenabil anume dvs. 
 

DE CE NOI

 
  1. Analizăm riscurile și oferim soluții convenabile pentru nevoile fiecărui client.
  2. Oferim reduceri pentru clienții repetați.
  3. Suntem flexibili și avem condiții clare de creditare.
  4. Credităm responsabil, rapid și calitativ.
 

PARTENERII NOȘTRI

 
   Ne-am propus să devenim o „punte de legătură” între clienții și partenerii noștri, oferind posibilitatea de a procura acum bunul dorit. Suntem interesați să inițiem colaborări de lungă durată, care aduc beneficii atât partenerilor cât și clienților noștri.
 
   Doriți să începeți o colaborare cu noi? Contactați-ne!