atentie!

Aceasta pagina la moment nu este accesibila! Pentru mai multe detalii - contactatine!


+ (373) 6-8888-514 [email protected]
str. Melestiu 20/5 et. 4, Chisinau

Credite fara gaj


 

 
   Consumatorul nu are posibilitatea de fiecare data sa ofere in calitate de gaj un bun imobil sau mobil care ar garanta suma imprumutului. Deaceea creditele fara gaj in Moldova se bucura de o popularitate atit de inalta. 
 
 
   Iar uneori poate interveni situatia necesitatii urgente de bani, ne mai avind timp pentru colectarea actelor pe la institutiile imputernicite.
 
 

   Avantaje « credit rapid»

 
 
   Creditul fara gaj si acte este o metoda de microfinantare accesibila si simpla pentru consumatori, pentru posibilitatea primirii sumei necesare de bani rapid. Deaceea mai este numit de altii « express credit». 
 
   Avantaje:
 
  • Nu este necesar sa puneti in gaj proprietatea;
  • Nu aveti nevoie de acte si cartea de venit;
  • Raspunsul de aprobare a imprumutului il primiti foare rapid.

 

   In majoritatea cazurilor aceasta metoda de microfinantare este utilizata de catre organizatiile comerciale, care au acorduri cu anumite banci.
 
 
   Deaceea creditul fara gaj este solicitat cel mai des la cumpararea unor produse costisitoare. Organizatiile de microfinantare, ofera credit rapid fara gaj pe un termen de un an la o suma de 100 000 lei.
 
 
   Posibilitatea de a obtine un credit fara garantii in Chisinau si in toata Moldova, atrag interesele debitorilor prin faptul ca odata ce respecti termenii si transele achitarii, iti formezi si un istoric de credit. De cit de buna este aceasta istorie, depinde aprobarea urmatorului imprumut. 
 
 

   Conditiile de creditare

 
 
   Una si cea mai importanta conditie este prezenta vizei de resedinta si capacitatea de munca deplina. 
 
 
   Buletinul de identitate este actul care va ajuta sa luati un inprumut. Unele organizatii pot solicita cartea de venit pentru a se asigura ca debitorul are o sursa de venit. 
 
 
   Posibilitatea de a primi bani rapid, face atit de populara aceasta metoda de microfinanatare. 
 
 
   Ban Credit va ofera posibilitatea de a primi credit fara gaj in Moldova, in cel mai scurt timp si cu conditii loaiale pentru toti.