atentie!

Aceasta pagina la moment nu este accesibila! Pentru mai multe detalii - contactatine!


+ (373) 6-8888-514 [email protected]
str. Melestiu 20/5 et. 4, Chisinau

Plan financiar pentru 2018


 
 
   La fiecare sfarsit de an, la sigur iti faci careva prioritati pentru anul care vine. Pot fi prioritati pe plan personal, profesional, si de ce nu si financiar. Daca iti propui sa organizezi un plan finaciar, la sigur vei avea un buget bine structurat, care te va ajuta sa economisesti.
 
 
   Iti prezentam cateva obiective financiare care te vor ajuta sa fii mai organizat in anul viitor.
 
 
   Organizeaza-ti datoriile
 
 
   Daca nu reusesti sa intri in noul an fara datorii, atunci ar fi bine sa iti faci un plan, care te va ajuta sa le rambursezi mai usor, fara a simti lipsa banilor. Indiferent ce ar fi, un credit bancar, un credit rapid, sau un credit de nevoi personale, fiecare merita de a fi prioritizat.
 
 
   Invata-te sa economisesti
 
 
 
   Tema economiilor financiare, nu poate fi pusa in practica de fiecare. Cei care stiu cu adevarat sa economiseasca, sint parintii si buneii nostri, necatind la faptul ca dispun de un venit lunar mai mic. In aceasta privinta, tinerii ar trebui sa ia o lectie de la cei mai instariti. 
 
 
 
   In lista planurilor pentru urmatorul an trebuie sa fie si economiile. S-ar putea sa fie cazul sa ai nevoie pentru o suma mai insemnata, pentru o oferta de vacanta neasteptata sau pentru alt ceva. 
 
 
 
   Insa daca nu vei reusi sa pui bani la pusculita, sa stii ca poti oricand apela la un credit fara gaj. In Moldova acest tip de imprumut este foarte popular.  Il optineti foarte simplu, indeplinind o cerere online, doar cu buletinul, fara adeverinta de venit. 
 
 
 
  Creaza-ti un plan al veniturilor si cheltuielilor
 
 
 
   Cum incepi sa duci cont de bugetul tau? In primul rand trebuie sa - ti faci o lista a cheltuielilor zilnice. Avind un asa plan vei reusi sa calculezi toate cheltuielile si sa poti economisi mai mult.
 
 
 
   Este important ca fiecare suma de bani cheltuita sa fie scrisa in bugetul, tau pentru a putea cu adevarat duce evidenta tuturor cheltuielilor. Indiferent daca rambursezi un imprumut pe termen scurt sau alte imprumuturi, banii care zilnic iese din casa ta, trebuie insemnati. Altfel nu are rost sa iti organizezi in asa mod bugetul. 
 
 
 
    Incearca sa-ti creezi pentru 2018 un plan financiar, care sa te ajute sa-ti indeplinesti toate obiectivele iar in acelasi timp sa fie si realiste.