atentie!

Aceasta pagina la moment nu este accesibila! Pentru mai multe detalii - contactatine!


+ (373) 6-8888-514 [email protected]
str. Melestiu 20/5 et. 4, Chisinau

3 intrebari inainte de a solicita un imprumut!


 

   Solicitarea unui credit, nu trebuie sa-ti provoace careva temeri sau sfidari. Multa lume solicita credite: fie ipotecar, fie pentru automobil sau alte necesitati.

 

   Important sa existe motive concrete pentru care se solicita si puterea in fortele proprii pentru rambursare.

 

   Atunci cind te decizi sa iai un credit rapid in Moldova, nu uita sa iti adresezi 3 intrebari destul de importante, la care daca gasesti un raspuns bine definit, atunci nu iti mai face alte griji.

 

   #1 De ce suma de bani am nevoie?

 

   Daca ai drept scop, apelarea la un credit, iti sugeram sa stabilesti suma concreta de care ai nevoie. Daca este cazul sa cumperi un robot de bucatarie de exemplu, atunci poti face niste economii mai intii, astfel suma imprumutului va fi mult mai mica.

 

   Insa daca este cazul, de o suma de bani urgenta, la care te preseaza si timpul, atunci economisirea de bani nu este o solutie.

 

   Deci, raspunsul ar trebui sa contina analiza si ajustarile necesare ale bugetului. Pentru ca daca ai sub control toate sursele de venit, si toate calculele sint repartizate conform necesitatilor, atunci nu vei intilni probleme cu rambursarea.

 

   #2 Am posibilitatea sa rambursez si creditul si dobinda?

 

   Trebuie sa tii cont de faptul ca suma lunara a imprumutului rapid, nu este suma totala care trebuie rambursata. Ce inseamna asta?

   Este important sa realizezi ca, pe linga plata lunara, vei mai avea de platit si o dobinda, care variaza in dependenta de procentul oferit de creditor.  In dependenta de tipul imprumutului, rata dobinzii se va calcula zilnic, lunar sau anual.

 

   Deaceea pentru a fi sigur in posibilitatea rambursarii trebuie sa fii la curent cu suma finala.

 

   Vezi aici calculatorul creditului.

 

   Daca ai facut toate calculele, inseamna ca esti constient de perioada de scadenta, si ce se va intimpla daca la expirarea ei nu ai rambursat imprumutul.

 

   #3 Am ales oferta cea mai buna?

 

   Pe piata financiara din Moldova, oferte de credit rapid, puteti intilni de la mai multe companii. Cel mai important, este sa faceti alegerea convenabila pentru dumneavoastra.

 

   Pe linga credit, comisioane si dobinda, este important sa te simti sigur cu aceasta companie. Verifica toate comisioanele, pentru ca ulterior sa nu apara surprize neplacute.

 

   Daca vei face o cercetare, pentru sine a companiei de microfinantare, te vei simti mai sigur, si noptile te vor prinde somnul mai bine.

 

   Cu Ban Credit, fii sigur ca lucrurile stau la suprafata. Completind cererea de imprumut, trebuie sa stii ca transparenta este unul din principiile noastre de baza.

 

   Avem un singur scop – de a oferi cele mai bune si rapide conditii de creditare pentru cetatenii Republicii Moldova, care necesita un imprumut rapid sau pentru nevoi personale.

 

   Ban Credit este deschis spre colaborarea cetatenilor care solicita imprumuturi rapide doar cu buletinul in Chisinau si in toata Moldova.