atentie!

Aceasta pagina la moment nu este accesibila! Pentru mai multe detalii - contactatine!


+ (373) 6-8888-514 [email protected]
str. Melestiu 20/5 et. 4, Chisinau

Cum rezervezi vacanta de vara, in perioada de iarna?


 
 
   Daca te-ai mai linistit dupa toate cheltuielile din vara sau dupa cele de inceperea anului scolar, universitar, este momentul potrivit sa te gandesti unde vei merge in vacanta. 
 
 
   Inafara de toate grijile sarbatorilor de iarna, exista si oameni care sint preocupati de planurile pentru vacanta.
 
 
   Aceasta perioada este cea mai favorabila pentru programarea vacantei de vara care vine, gratie reducerilor care le ofera agentiile turistice.
 
 
  Dincolo de graficul supraincarcat zilnic, meriti citeva zile de odihna, in urma careia te vei incarca cu energie pentru un an inainte. Gandeste-ti momentul de odihnire din timp. 
 
 
   Programeaza-ti citeva ore intr-o zi pentru a alege destinatia dorita. Calculeaza-ti bugetul si vezi daca te incadrezi impreuna cu celelalte cheltuieli. Nu te grabi, cauta oferte.  
 
 
   Pe linga reducerile de care poti beneficia, mai ai si o alegere destul de variata. 
 
 
   Desigur in aceasta perioada apar noi cheltuieli pentru Anul Nou, Craciun, dar nu trebuie sa te descurajezi. 
 
 
   Daca ai gasiti totusi destinatia care te-a fermecat, iti recomandam sa apelezi la un credit pentru vacanta de la Ban Credit Invest.
 
 
  Astfel vei primi in cel mai rapid mod banii de care ai nevoie pentru a putea cumpara destinatia turistica unde vrei sa pleci la vara. Apelind la un credit rapid in Moldova, de la Ban Credit, noi iti oferim posibilitatea sa alegi tu perioada de rambursare!