atentie!

Aceasta pagina la moment nu este accesibila! Pentru mai multe detalii - contactatine!


+ (373) 6-8888-514 [email protected]
str. Melestiu 20/5 et. 4, Chisinau

Credit pentru nevoi personale


 
 
In Moldova, creditul pentru nevoi personale se furnizeaza de catre banci si alte organizatii de microfinantare. Drept nevoi personale pot fi: cumpararea unor electrocasnice, unui mijloc de transport sau cumpararea unei foi turistice, s.a.  
 
 
La fel poate surveni nevoia de a sarbatori o nunta sau un alt eveniment care necesita implicare financiara mai semnificativa. Deci, oricare situatie nu ar interveni, ati putea apela la un imprumut. 
 

Caracteristicile creditului de consum

 
Unul dintre cele mai rasandite tipuri ale creditului de nevoi personale – este creditul rapid. In Moldova creditul rapid are urmatoarele caracteristici:
 
  1. Economie de timp pentru debitor. Pentru aprobarea unui credit rapid nu este necesar sa stati in rinduri, fiind deajuns doar sa completati cererea online de pe site-ul bancredit.md;
  2. Nu mai aveti nevoie de multe documente, important este doar buletinul de identitate. Nu solicitam certificate de la locul de munca sau cartea de venit;
  3. Sansa de a primi un credit rapid este mai mare decit decit in cazul bancilor.
  4. Conditia principala fiind, majoratul debitorului si capacitatea acestuia de munca. 
 
La fel rambursarea la timp creditului rapid, creaza istoria de creditare satisfacatoare si alta data poti solicita o suma mai mare. 
 

Rambursarea imprumutului de nevoi personale

 
Ban Credit iti ofera la dispozitie cele mai simple mijloace de rabursare a imprumutului de nevoi personale.
 
  1. In numerar. Poti intra in oficiu Ban Credit si rambursa rata lunara.
  2. Transfer bancar – poti transfera banii de la oricare banca, la care ai un cont deschis, sau terminal. 

 

Ban Credit iti ofera cele mai bune conditii pentru un imprumut de nevoi personale in Chisinau si in toata Moldova, fie ca este vorba de o suma mai mica, sau de un imprumut pentru afaceri.